Modern livingroom. White furniture - sofa and couch with a laptop on table

Tid til nye møbler

At købe møbler er både nødvendig og sjov. Jeg har i nogen tid tænkt på at investere i nogle nye møbler. Især har jeg et stort behov for en ny sofa. Jeg ved ikke, om jeg vil have en divan eller en 2 + 3 personers sofa. Jeg har ikke besluttet, om jeg skulle investere i stof eller læder. Hvad jeg ved er, at jeg har til hensigt at købe mine møbler online på WeGot.

Behov for en komfortabel seng

I WeGot fandt jeg en pæn senge, som jeg glæder mig til at købe. At købe en seng er en investering, du bør gøre mere end én gang i livet. En rigtig god seng med kvalitet holder mange år, og der er sådanne senge på højre WeGot. Vidste du, at vi bruger en tredjedel af vores liv i sengen? Så har du til at have en virkelig comfy seng!

Andre typer af møbler

I WeGot er ikke bare senge og sofaer, men de har også masser af andre gode møbler. Her er de spisestuestole, spiseborde, sovesofaer, udendørs møbler, boligudstyr og meget mere. Så selv hvis du ønsker at købe nye møbler, så jeg anbefale du kigge på deres hjemmeside!

Tips, når de køber seng

Købe en seng er som sagt et vigtigt valg. Derfor har jeg et kig på nettet for tips og råd. Der er nogle ting at overveje, når de køber en seng. For det første er det, du har stil, når du sover, men også andre ting. God læsning der alligevel!

LED kørelys Vision X Transporter

I dag skulle jeg købe nogle new lygter til min bil fordi jeg er træt af de gamle halogen min Jeep bruger. I kan næsten ikke se noget på vejen om natten med mindre det er klart vejr. Jeg var så begejstret over at det lykkedes mig at løse et problem der har irriteret mig længe. Mit budget var omkring 3.000,- men jeg fandt ud af at der ikke var mange kvalitetslygter på markedet til den pris. Jeg var interesseret i LED kørelys og jeg havde søgt i flere uger uden at finde noget. Min svigerinde sagde jeg skulle kigge på de lygter hun for nyligt havde købt som hed Vision X Transporter og jeg må sige at prisen virkelig skræmte mig da jeg hørte hun havde brugt for over 8.000,- for 3 styk. Butikken tilbød mig en gratis prøve og et tilbud jeg ikke kunne sige nej til, og jeg har endelig lagt en ordre. Lygterne kom i en lækker pakke med en amerikansk manual der indeholdt en masse information omkring hvordan man får mest ud af lygten. Billedet nedenunder viser hvor gode de er og jeg kan helt klart anbefale disse hvis du har ekstra penge at bruge. De er simpelthen fantastiske!

 

Min personlige blog

Velkommen til min personlige blog der vil være en reflektion over mine tanker, ideer og mit liv. Jeg vil skrive om hvad jeg foretager mig på en given dag, om det er en cykeltur med vennerne, finder en ny serie på Netflix eller bedømmer et produkt jeg lige har købt. Jeg håber du vil følge min blog hver dag, eftersom jeg ikke er fan af sociale medier. Nedenfor har jeg inkluderet en af mine favorit sange der hedder Sports af det danske band The Eclectic Moniker.